Discobar & DJ

Discobar & DJ

Silverblue is een veelzijdige discobar die de afgelopen 20 jaar zijn weg heeft gevonden naar tal van feesten en fuiven. In die periode hebben we ontelbare evenementen verzorgd, van familiefeesten tot grote fuiven zoals “Summerjam” in Beerse. Door onze ruime ervaring weten we wat een geslaagd feest nodig heeft: een Dj die het publiek kan lezen en het juiste nummer draait op het juiste moment.

Verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, huwelijk, 80’s- en 90’s party, disconight, karaoke-disco; Silverblue staat garant voor een dansbare avond door een uitgelezen muziekkeuze. Wij draaien de muziek die het publiek wil horen, want zij staan centraal en niet de DJ. Silverblue zorgt voor een dynamische presentatie wanneer het nodig is, zonder nutteloze praatjes.

We bieden u perfect klinkende geluidsapparatuur en moderne verlichting aan die past bij de locatie en bij uw budget. Samen stellen we het optimale pakket samen. Dit kan bestaan uit een kleine geluidsset en basis verlichting met 8 LED-spots, maar ook uit een geluidsinstallatie van festivalniveau en een lichtshow met moving-heads, blinders, CO-jets,…

“Dj only”-service kan natuurlijk ook worden geboekt voor locaties waar een installatie aanwezig is.

Bekijk zeker ook onze speciale pagina over huwelijken!

“Een goede DJ draait wat zijn publiek wil horen, niet wat hij zelf graag draait.”

Contacteer ons !

 • Email
  info@silverblue.eu

 • Adres
  Stadionlaan 24
  2340 Beerse

 • Telefoon
  +32 (0)477 94 03 46

 • BTW-nummer
  BE 0865.541.688

Relevante pagina’s

Heb je interesse in onze diensten? Of zit je met een vraag? Laat hieronder je bericht achter en we contacteren je zo snel mogelijk!

  Ik geef Silverblue toestemming om bovenstaande gegevens te verzamelen en te verwerken volgens het privacybeleid*

  De mails die we naar u sturen kunnen wel eens in de spamfolder terecht komen. Controleer deze dus zeker.