Huwelijksfeesten

Huwelijksfeesten

“Er zijn veel DJ’s die af en toe een trouwfeest draaien. Er zijn echter maar weinig trouwfeest-DJ’s.”

Voor het onderhoud van je auto ga je naar een erkende garagehouder. Dat geeft je toch zekerheid? Dan is het ook logisch dat je voor de belangrijkste dag van je leven beroep doet op een ervaren trouwfeest-DJ.

Silverblue heeft ruime ervaring met alle soorten feesten, maar van huwelijksfeesten hebben we ons visitekaartje gemaakt!

We zorgen voor stijlvolle en professionele presentaties bij het verwelkomen van de gasten, tafelbegeleiding, openen van buffetten, de openingsdans… Verder op de avond laten we vooral de muziek spreken. Dansbare muziek voor uw gasten, daar kiest u tenslotte voor.

Speciaal voor huwelijken hebben we een feestset samengesteld die aan de hoogste eisen voldoet, met een aangenaam geluid op elk volume en een lichtshow met enkele extra’s ten opzichte van onze basisset. Onze apparatuur wordt steeds ruim voor de aanvang van het feest opgesteld, in overleg met de feestzaal.

Het is mede door onze professionele aanpak dat feestzalen “De Kapelhoeve” in Turnhout en “Molenhof” in Ravels ons aanbevelen als DJ.

Ben je op zoek naar een checklist om jullie huwelijk te organiseren? Klik dan op de knop hieronder om onze lijst te downloaden

Checklist

Daarom kies je voor Silverblue op je huwelijksfeest:

 • Elk huwelijksfeest wordt in detail met het bruidspaar besproken. Er wordt niets aan het toeval overgelaten.
 • Onze Dj’s hebben een stijlvol en onopvallend maar enthousiast voorkomen en een uitgebreide muziekkennis voor een geslaagde dansavond.
 • We verzorgen no-nonsense, professionele tafelbegeleiding en aankondigingen zonder overbodige praatjes.
 • Onze Dj’s zijn steeds aanwezig vanaf de receptie en tijdens het diner voor achtergrondmuziek en als aanspreekpunt.
 • We werken uitsluitend met legaal aangekochte muziek van hoge kwaliteit en A-klasse apparatuur met kristalheldere klank, geschikt tot 200 personen. De installatie wordt steeds met de grootste zorg geplaatst voor het feest begint en in samenspraak met de feestzaal. Alle statieven zijn voorzien van rokken en alle bekabeling wordt netjes weggewerkt.
 • Inclusief gratis extra belichting met laser, moving heads en lichtbollen.
 • Inclusief gratis geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek tijdens de receptie buiten of in een aparte zaal.
 • Er worden steeds twee draadloze microfoons voor speeches en sketches voorzien. Voor sketches kan muziek van USB of CD worden gespeeld.
 • Tegen een kleine meerprijs kunnen een beamer en een scherm worden geplaatst voor de projectie van foto’s, filmpjes of powerpoints.
 • Uw gasten krijgen de dag van het feest toegang tot onze Request Box voor het doorgeven van verzoeknummers. Uiteraard houden we ook tijdens de avond rekening met de verzoeknummers van het bruidspaar en vooral met de nummers die jullie niét willen horen.

“Het concept van feesten is al honderden jaren hetzelfde: lekker eten en dansen. Dat hoeven we niet te veranderen. We kunnen wèl meerwaarde creëren.”

One-Stop-Shop

Meerwaarde creëren, dat is wat wij doen om je te ontzorgen en om jou en je gasten een onvergetelijke dag en avond te bezorgen. Zo zijn onze standaardsets zijn naar wens uit te breiden met extra licht en beeld, uplighting,…

Voor ceremonies op locatie kunnen wij een discrete en perfect klinkende ceremonieset voorzien, inclusief bediening.

Dacht je ook al aan een fotobooth op je feest?

Silverblue houdt nauwe contacten met partners die hetzelfde denken over kwaliteit. We kunnen je feestzalen, catering, decoratie, fotografie en veel meer aanbevelen.

Requestbox

Via onze Requestbox kunnen je gasten hun verzoeknummers doorgeven op de dag van je huwelijk.

Extra’s die Silverblue je kan bieden:

Ceremonies

Voor huwelijks-ceremonies op locatie stelden wij een discrete installatie samen zodat sprekers luid en duidelijk voor de dag komen.

meer info

Sfeerverlichting

Met uplighters of detailverlichting voorzien wij elke zaal, schuur of tent van de juiste sfeer. Je kan zelf een kleur kiezen die bij het thema van het feest past.

meer info

Photo Booth

Met onze steigerhout retro Photo Booth nemen uw gasten zelf gekke foto’s die ze binnen enkele seconden kunnen printen. U kiest zelf de layout van de print.

meer info

Low Smoke & Moving Heads

Tijdens de openingsdans zorgt lage rook over de dansvloer voor een romantisch effect, gecombineerd met effectverlichting van twee krachtige moving heads.

meer info

After Movie

Elk festival heeft zijn aftermovie… waarom jouw huwelijksfeest dan niet. Tijdens deze zes tot acht minuten clip komen de hoogtepunten aan bod.

meer info

Monogram Projectie

Tijdens het feest worden de initialen of namen van het bruidspaar geprojecteerd op de dansvloer of op een muur. Wij zijn de eerste in België met deze service.

meer info

Contacteer ons !

 • Email
  info@silverblue.eu

 • Adres
  Stadionlaan 24
  2340 Beerse

 • Telefoon
  +32 (0)477 94 03 46

 • BTW-nummer
  BE 0865.541.688

Relevante pagina’s

Heb je interesse in onze diensten? Of zit je met een vraag? Laat hieronder je bericht achter en we contacteren je zo snel mogelijk!

  Ik geef Silverblue toestemming om bovenstaande gegevens te verzamelen en te verwerken volgens het privacybeleid*

  De mails die we naar u sturen kunnen wel eens in de spamfolder terecht komen. Controleer deze dus zeker.